About Us

Real Time Remote Services BV.

Het bedrijf

   

Real Time Remote Services BV werkt vanuit een klein basisteam en per project schakelen wij zonodig de bijhorende (externe) specialisten bij. Wij beschikken daartoe over een ruim gevulde kaartenbak met gelijkgestemde bedrijven en professionals uit meerdere en verschillende disciplines. Uiteraard blijft Real Time Remote Services BV daarbij altijd uw aanspreekpunt en formele contractpartij. Een flexibel en kosten-besparend bedrijfsmodel geheel passend in deze tijd dat zich vertaalt in een betere ROI voor onze klanten.

 

Het team

       

Ashley Pietersen is oprichter en directeur van Real Time Remote Services BV en tevens de technisch specialist op het gebied van remote-management en remote-support oplossingen. Met zijn technische kennis en ruim 20 jaar ervaring in verschillende rollen en functies kan hij u gericht ondersteunnen bij het opzetten van uw eigen service-level en performance management-systeem, netwerk-operating-center (NOC) en servicedesk applicaties. Hij is op projectbasis inzetbaar voor het ontwerp, implementatie, project-management, support, beheer en training van complexe ict-management omgevingen.

Anja Mastenbroek is vanaf 2005 de drijvende kracht achter al onze trainings- en coachingsacitiviteiten. Met een ervaring van ruim 20 jaar in de bedrijfs-telecommunicatie, onder meer als senior-accountmanager en training-consultant bij Baltic Telecommunicatie en Imtech ICT, draagt zij nu haar enthousiasme, kennis en kunde over op een nieuwe generaties gebruikers, accountmanagers en callcenter-medewerkers.

 

Doelgroep

   

Onze primaire doelgroep zijn bedrijven in de middenzakelijke markt. Maar ook organisatie zoals lokale-overheden, ziekenhuizen en non-profit organisaties behoren tot onze klantenkring.

 

Onze Missie

   

Het ontwikkelen en aanbieden van excellente service-level-management diensten in de middenzakelijke markt. Niet om de grootste te worden maar om de beste te zijn en te blijven.

 

Onderscheid

   

Garbage in = Garbage uit. Dat wil zeggen dat uitsluitend een goed geimplementeerd en beheerd ict-management systeem u betrouwbare managementinformatie kan bieden. En dat heeft zeker niet alleen met techniek te maken. Hoewel ict-managementtools (en diensten) steeds geavanceerder worden blijft het inregelen daarvan altijd voor een belangrijk deel maatwerk. Het maatwerk zit met name in de vertaling van een bedrijfsspecifieke situatie naar de betreffende managementtool. Want alleen aan fraai ogende grafieken en plaatjes heb je niets als je niet weet wat erachter schuil gaat, is feitelijk weggegooid geld.

 

Continuiteit

   

Mede door gebruik te maken van beproefde oplossingen van gerenomeerde merken - in plaats van onbekende en vaak slecht gedocumenteerde maatwerk oplossingen - draagt bij aan het borgen van de continuiteit en daarmee aan de ROI van onze klanten. Maar juist ook vanwege de flexibele opzet van ons bedrijf kunnen wij een grote mate van continuiteit garanderen.

 

Onafhankelijk

 

   

Real Time Remote Service BV en alle daaronder vallende activiteiten waaronder de eRemote dienst is op geen enkele wijze gelieerd met, of belanghebbend bij enige merk, leverancier, ict-dienstverlener, internet-provider, operator of andere partij die onze diensten zou kunnen of willen beinvloeden.

 

Historie

   

Ing. A. Pietersen is als mede-oprichter in 1997 gestart met Real Time Solutions BV, ICT-dienstverlener te Weesp. In 2001 is het initiatief genomen om een eigen Netwerk Operating Center (NOC) op te zetten op basis van HP OpenView. Mede door vragen uit de markt en een aantal collega ict-bedrijven is vervolgens een zelfstandige multi-tenant monitoring-dienst opgezet. Mede ter waarborging van de onafhankelijheid heeft Pietersen zich vanaf 2005 met deze activiteit afgesplitst van Real Time Solutions BV en is onder de naam Real Time Remote Services BV zelfstandig verder gegaan met als hoofdactiviteit het leveren van compleet verzorgde service-level-management diensten.